Datele dvs.

Vrem să înțelegeți ce date culegem și folosim.

Când folosiți serviciile Google, ne încredințați datele dvs. Nouă ne revine responsabilitatea să specificăm clar ce date culegem și cum le folosim pentru a vă oferi servicii și mai bune.

Iată cele trei tipuri principale de date pe care le culegem:

Ce faceți dvs.

Când folosiți serviciile noastre, de exemplu, căutând ceva pe Google, găsind indicații de orientare pe Google Maps sau vizionând un videoclip pe YouTube, culegem date cu ajutorul cărora serviciile noastre funcționează mai bine, pentru dvs. Acestea pot include:

 • Lucruri pe care le căutați
 • Site-uri pe care le accesați
 • Videoclipuri pe care le vizionați
 • Anunțuri pe care dați clic sau le atingeți
 • Locația dvs.
 • Informații despre dispozitiv
 • Adresa IP și date din cookie-uri

Ce creați dvs.

Dacă v-ați conectat la Contul Google, stocăm și protejăm ceea ce creați folosind serviciile noastre. Acestea pot include:

 • E-mailurile trimise și primite prin Gmail
 • Persoane de contact adăugate
 • Evenimentele din calendar
 • Fotografiile și videoclipurile încărcate
 • Documente, Foi de calcul și Prezentări pe Drive

Lucrurile care vă definesc

Când creați un Cont Google, păstrăm informațiile de bază trimise despre cont. Acestea pot include:

 • Numele
 • Adresa de e-mail și parola
 • Ziua de naștere
 • Sexul
 • Numărul de telefon
 • Țara
Google Maps pe smartphone

Cum vă ajută Google Maps să ajungeți mai rapid la destinație

Când folosiți aplicația Google Maps, telefonul trimite la Google fragmente anonime de date despre locație. Acestea sunt combinate cu date de la alte persoane din apropierea dvs., pentru a se stabili modele de trafic. De exemplu, Google Maps poate să detecteze când multe vehicule se deplasează lent pe aceeași stradă și vă poate informa că traficul este intens. Deci data viitoare când Maps vă informează despre un accident și vă îndrumă pe un traseu mai scurt, veți ști că aceste informații utile provin din datele trimise de ceilalți șoferi.

Bara de căutare Google cu completare automată

Cum vă completează automat Google căutările

Vi s-a întâmplat să căutați ceva, dar să scrieți greșit și totuși Google să știe la ce vă referiți? Modelul nostru de corectare ortografică folosește date de la alte persoane care au făcut aceeași greșeală pentru a corecta ce ați introdus dvs. Astfel știm că dacă tastați „Barsalona” vă referiți cel mai probabil la „Barcelona”.

Și istoricul căutărilor poate fi util pentru completarea automată a căutărilor de către Google. Dacă ați mai căutat „Zboruri Barcelona”, această sugestie poate apărea în caseta de căutare și înainte să terminați de scris. Sau dacă apreciați clubul de fotbal și căutați des „scoruri Barcelona”, sugestia se poate afișa imediat.

Filă Chrome cu un formular completat prin completarea automată

Cum completează Chrome formularele pentru dvs.

De fiecare dată când cumpărați ceva sau vă creați un cont online, durează să completați formularele cu informații cu caracter personal. Când folosiți Chrome, putem să salvăm informații ca numele, adresa fizică, numărul de telefon, adresa de e-mail și informațiile de plată pentru a completa automat aceste formulare în locul dvs. Puteți să modificați oricând anumite câmpuri de completare automată sau să dezactivați complet setarea respectivă.

Bara de căutare Google cu fotografia de profil și cu butonul pentru rezultate private

Cum vă ajută Căutarea Google să vă găsiți propriile informații

Căutarea Google poate să preia informații utile din Gmail, Google Foto, Google Calendar și din alte servicii. Le poate afișa în rezultatele de căutare private și astfel dvs. nu mai pierdeți timp cu aceste lucruri. Este suficient să căutați lucruri ca „programarea mea la dentist”, „arată-mi fotografiile mele de la plajă” sau „la ce hotel este rezervarea mea”. Dacă v-ați conectat, vom prelua aceste informații din alte servicii Google și vi le vom oferi printr-o singură acțiune.

Baloane de chat între un utilizator și Asistentul Google

Cum vă poate ajuta Asistentul Google în activitățile dvs.

Acasă sau în mișcare, Asistentul Google este întotdeauna gata să vă ajute. Când îi puneți o întrebare Asistentului sau îi spuneți ce să facă, acesta folosește date din alte servicii Google pentru a vă oferi ceea ce vă trebuie. De exemplu, dacă întrebați „Ce cafenele sunt în apropiere?” sau „Trebuie să iau umbrela cu mine mâine?”, Asistentul folosește informații de pe Google Maps și din Căutarea Google, precum și locația, interesele și preferințele dvs. pentru a vă oferi cel mai relevant răspuns. Puteți să accesați oricând instrumentul Activitatea mea pentru a vedea sau a șterge datele culese din interacțiunile dvs. cu Asistentul.

Preluați controlul asupra experienței dvs. Google.

Iată câteva instrumente pe care le puteți folosi oricând pentru gestionarea confidențialității.

Browser cu Contul meu afișat

Gestionați setările de confidențialitate din Contul meu

Indiferent dacă aveți sau nu un Cont Google, dvs. decideți ce tipuri de date doriți să contribuie la îmbunătățirea serviciilor Google pentru dvs. Din Contul meu aveți acces rapid la instrumente care vă ajută să vă gestionați informațiile cu caracter personal și să vă protejați confidențialitatea.

Căutări anterioare într-o fereastră Chrome

În Activitatea mea puteți vedea ce date aveți în cont

Secțiunea Activitatea mea este locația centrală în care puteți găsi tot ce ați căutat, văzut și vizionat folosind serviciile Google. Pentru a vă reaminti mai ușor activitatea online anterioară, vă oferim instrumentele necesare pentru a căuta după subiect, dată și produs. Puteți să ștergeți definitiv anumite activități sau chiar subiecte întregi care nu doriți să fie asociate contului dvs.

Pictograma incognito Chrome

Navigați discret pe web folosind modul incognito

Istoricul web poate să sporească utilitatea rezultatelor de căutare, însă există momente când ați putea prefera să navigați discret. Dacă folosiți computerul în comun cu persoana iubită, probabil nu veți dori să afle din istoricul de căutare ce cadou surpriză vreți să îi oferiți de ziua sa. În astfel de situații, deschideți o fereastră incognito pe computer sau pe dispozitivul mobil pentru ca Google Chrome să nu salveze nimic în istoricul de navigare.