Vegye kézbe az irányítást

Adatai védelmét illetően Önnél van az irányítás.

Az adatokat arra használjuk fel, hogy szolgáltatásaink a lehető leghasznosabbak legyenek, de Ön dönti el, hogy milyen adattípusokat gyűjtsünk, illetve használjunk fel. A Saját fiók funkciót azért hoztuk létre, hogy gyorsan hozzáférjen egyszerűen használható eszközeinkhez, amelyek segítségével adatvédelmét és biztonságát kezelheti. Az alábbi beállításokkal Ön dönti el, hogy adatai hogyan segíthetik a Google szolgáltatásainak fejlesztését.

Ugrás a Saját fiókhoz

Adatvédelmi beállításait az Adatvédelmi Áttekintő segítségével kezelheti

Néhány percen belül beállíthatja a Google által gyűjtött adattípusokat, frissítheti az ismerőseivel megosztott vagy közzétett személyes adatok fajtáit, továbbá beállíthatja, hogy milyen hirdetéstípusokat jelenítsen meg Önnek a Google. A beállításokat annyiszor módosíthatja, ahányszor csak szeretné.

Az Adatvédelmi Áttekintő használata

A fiók biztonságossá tétele a biztonsági ellenőrzés végrehajtásával

Az első dolog, amit megtehet Google-fiókja védelme érdekében, a biztonsági ellenőrzés végrehajtása. Azért hoztuk létre ezt a funkciót, hogy ellenőrizhesse a biztonsági információk naprakészségét, valamint azt, hogy a fiókjához kapcsolódó webhelyeket, alkalmazásokat és eszközöket még mindig használja, és meg is bízik bennük. Ha valami gyanúsat lát, a beállításokat és a jelszót azonnal módosíthatja. A biztonsági ellenőrzés mindössze néhány percet vesz igénybe, és tetszőleges gyakorisággal végrehajthatja.

A biztonsági ellenőrzés végrehajtása

Eldöntheti, hogy milyen adatok társuljanak fiókjához

A Google Térkép jobb ingázási lehetőségeitől kezdve a gyorsabb keresési eredményekig a fiókjánál mentett adatok révén a Google szolgáltatásai hasznosabbá válhatnak az Ön számára. A Tevékenységvezérlők használatával meghatározhatja, hogy mi legyen a fiókjához társítva, szüneteltetheti bizonyos adattípusok (például keresései és böngészési tevékenységei, a felkeresett helyek és az eszközeiről származó adatok) gyűjtését.

Ugrás a Tevékenységvezérlőkhöz

A hirdetéseket saját kedve szerint irányíthatja

A Hirdetésbeállítások között kezelheti az érdeklődési körébe tartozó témákon alapuló hirdetéseket. Ha a Hirdetések személyre szabásának beállításait felhasználva tudatja a Google-lal, hogy szereti a popzenét, akkor a jövőben hirdetéseket láthat az új albumokról és az Ön közelében lévő koncertekről, ha bejelentkezett a YouTube-ra.

Ha kikapcsolja a Hirdetések személyre szabását, miközben be van jelentkezve, akkor leállítjuk az érdeklődési köreihez kapcsolódó alkalmazások megjelenítését a Google szolgáltatásaiban, valamint a velünk partnerkapcsolatban álló webhelyeken és alkalmazásokban is. Ha kijelentkezett, akkor a Hirdetések személyre szabása csak az olyan Google-szolgáltatásokra lesz hatással, ahol hirdetések jelennek meg.

Ugrás a Hirdetésbeállításokhoz

A Saját tevékenységem szakaszban megtekintheti a fiókban található adatokat

A Saját tevékenységem szakaszban egy helyen találja a korábban a szolgáltatásainkban keresett és megtekintett dolgokat. Korábbi internetes tevékenységének könnyebb felidézése érdekében eszközöket biztosítunk a téma, dátum és termék szerinti kereséshez. Az olyan tevékenységeket (vagy akár teljes témákat is), amelyeket nem kíván fiókjához társítani, véglegesen törölheti.

Ugrás a Saját tevékenységem szakaszhoz

Alapvető fiókadatok áttekintése

Ellenőrizheti a Google-szolgáltatásokban megosztott személyes adatait – például nevét, e-mail-címét és telefonszámát.

Személyes adatainak áttekintése

Az Adatok letöltése szolgáltatással tartalmait bárhová magával viheti

Fotóit. E-mailjeit. Névjegyeit. Még a könyvjelzőit is. A Google-fiókjában tárolt tartalmat Ön tartja a kezében. Ezért hoztuk létre az Adatok letöltése szolgáltatást – így lemásolhatja az adatokat, biztonsági másolatot készíthet róluk, vagy akár át is költöztetheti őket egy másik szolgáltatásba.

Ugrás az Adatok letöltése szolgáltatáshoz