Preuzmite kontrolu

Pružamo vam kontrole za upravljanje privatnošću.

Podatke upotrebljavamo kako bismo svoje usluge učinili što korisnijima, no vi odlučujete koje ćemo vrste podataka prikupljati i upotrebljavati. Napravili smo stranicu Moj račun kako bismo vam omogućili brzi pristup jednostavnim alatima za upravljanje privatnošću i sigurnošću. Pregledajte sljedeće postavke kako biste odlučili na koji način vaši podaci mogu pomoći Googleovim uslugama da budu što korisnije za vas.

Otvori Moj račun

Upravljajte svojim postavkama privatnosti uz Provjeru postavki privatnosti

U samo nekoliko minuta možete odrediti koje vrste podataka Google prikuplja, ažurirati koje informacije dijelite s prijateljima, a koje su dostupne javno te prilagoditi vrste oglasa koje želite da vam Google prikazuje. Te postavke možete mijenjati koliko god često želite.

Provjerite postavke privatnosti

Zaštitite svoj račun uz Sigurnosnu provjeru

Sigurnosna provjera prva je stvar koju možete napraviti da biste zaštitili svoj Google račun. Razvili smo je da bismo vam pomogli provjeriti jesu li vaše informacije za oporavak ažurne i upotrebljavate li još uvijek web-lokacije, aplikacije i uređaje povezane sa svojim računom i smatrate li ih pouzdanima. Ako se nešto čini sumnjivo, možete odmah promijeniti postavke ili zaporku. Sigurnosna provjera traje samo nekoliko minuta i možete je raditi koliko god često želite.

Napravite sigurnosnu provjeru

Odlučite koji će podaci biti povezani s vašim računom

Od boljih opcija putovanja na posao u Kartama do bržih rezultata u Pretraživanju, podaci koje spremamo na vaš račun Googleovim uslugama omogućuju da vam budu od još veće koristi. Pomoću Kontrola aktivnosti možete odrediti koji će se podaci povezivati s vašim računom i pauzirati prikupljanje određenih vrsta podataka, kao što su aktivnost pretraživanja i pregledavanja, mjesta koja posjećujete i podaci s vaših uređaja.

Otvori Kontrole aktivnosti

Kontrolirajte oglase na temelju svojih preferencija

U Postavkama oglasa možete kontrolirati oglase na temelju tema koje vas zanimaju. Na primjer, ako putem postavki Prilagodbe oglasa kažete Googleu da vam se sviđa pop glazba, možda će vam se prikazivati oglasi za buduća izdanja i koncerte u vašoj blizini kada ste prijavljeni na YouTube.

Ako isključite Prilagodbu oglasa dok ste prijavljeni, više vam nećemo prikazivati oglase povezane s vašim interesima na Googleovim uslugama, kao ni na web-lokacijama ni u aplikacijama naših partnera. Ako niste prijavljeni, isključivanje Prilagodbe oglasa utječe samo na Googleove usluge na kojima se prikazuju oglasi.

Otvori Postavke oglasa

Pogledajte koji su podaci spremljeni na vašem računu u odjeljku Moja aktivnost

Moja aktivnost središnje je mjesto gdje možete pronaći ono što ste tražili, prikazali i gledali putem naših usluga. Da biste se lakše prisjetili prošlih aktivnosti na internetu, pružamo vam alate kojima možete pretraživati po temi, datumu i proizvodu. Određene aktivnosti možete trajno izbrisati, a čak i čitave teme za koje ne želite da budu povezane s vašim računom.

Otvori Moju aktivnost

Pregledajte osnovne podatke o računu

Kontrolirajte koje osobne podatke dijelite na Googleovim uslugama, primjerice ime, e-adresu i telefonski broj.

Pregledajte svoje osobne podatke

Preuzmite svoje podatke i ponesite svoj sadržaj kamo god krenuli

Vaše fotografije. Vaša e-pošta. Vaši kontakti. Čak i vaše oznake. Sami upravljate sadržajem koji je pohranjen na vašem Google računu. Zato smo i napravili alat Preuzmite svoje podatke, tako da ih možete kopirati, stvoriti sigurnosnu kopiju ili ih čak preseliti na neku drugu uslugu.

Preuzmite svoje podatke