Προστατεύουμε τα δεδομένα της επιχείρησής σας

Η ασφάλεια των δεδομένων σας προέχει σε όλα όσα κάνουμε. Οι λειτουργίες ασφάλειας ενσωματώνονται σε όλα τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την υποδομή μας, ώστε τα δεδομένα να διατηρούνται προστατευμένα σε κάθε επίπεδο. Επενδύουμε σε ομάδες και τεχνολογία προκειμένου να βελτιώνουμε διαρκώς την ασφάλειά σας, προστατεύοντας όχι μόνο τις δραστηριότητές μας αλλά και την επιχείρησή σας. Επειδή πιστεύουμε ότι η οικοδόμηση ενός ασφαλέστερου διαδικτύου είναι προς όφελος όλων, μοιραζόμαστε αυτές τις καινοτομίες στον τομέα της ασφάλειας με τον υπόλοιπο κόσμο.

Δεν παρέχουμε στις κυβερνήσεις παράνομη πρόσβαση στα δεδομένα σας

Σεβόμαστε το απόρρητο των δεδομένων που αποθηκεύετε στην Google. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ποτέ δεν παραχωρούμε σε οποιαδήποτε κυβερνητική οντότητα, στις ΗΠΑ ή αλλού, πρόσβαση στα δεδομένα σας ή στους διακομιστές μας που αποθηκεύουν τα δεδομένα σας. Όταν λαμβάνουμε αιτήματα για στοιχεία από υπηρεσίες επιβολής του νόμου, η νομική ομάδα μας απορρίπτει τα αιτήματα που δεν είναι έγκυρα και αντιδρά όταν τα αιτήματα είναι πολύ γενικά. Παράλληλα καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες για να ενημερώνουμε τις επιχειρήσεις σχετικά με τα εν λόγω αιτήματα το συντομότερο δυνατόν, με εξαίρεση τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ή τις περιπτώσεις όπου κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τη νομική φύση του αιτήματος. Περιγράφουμε με διαφάνεια αυτά τα αιτήματα δεδομένων στην Αναφορά διαφάνειας.

Βοηθάμε να γίνει το διαδίκτυο ασφαλέστερο για όλους

Έχουμε μια μακρά ιστορία ανάπτυξης τεχνολογίας ασφάλειας στο διαδίκτυο που ωφελεί τους δικούς μας χρήστες, αλλά και τον κόσμο του διαδικτύου στο σύνολό του. Έτσι, όταν δημιουργούμε τεχνολογία για να διατηρούμε πιο ασφαλείς τις υπηρεσίες μας, βρίσκουμε ευκαιρίες να τη μοιραστούμε προς όφελος όλων.

Ανάπτυξη όλων Σύμπτυξη όλων
 • Ασφαλής περιήγηση

  Μοιραζόμαστε την τεχνολογία μας Ασφαλής περιήγηση για την ειδοποίηση των κατόχων ιστοτόπων όταν οι ιστότοποί τους παρουσιάζουν ζητήματα ασφαλείας, και προσφέρουμε εργαλεία για την ταχεία επίλυση του προβλήματος. Σήμερα, η Ασφαλής περιήγηση προστατεύει περίπου το μισό του παγκόσμιου πληθυσμού στο διαδίκτυο, εντοπίζοντας ζητήματα περισσότερες από 50 εκατομμύρια φορές την εβδομάδα.

 • Καινοτομία ασφάλειας

  Εργαζόμαστε προληπτικά για την επίλυση προβλημάτων ασφαλείας με νέους τρόπους και συχνά δημοσιεύουμε την έρευνά μας για την ασφάλεια προς όφελος ολόκληρης της κοινότητας του διαδικτύου. Για παράδειγμα, αναπτύξαμε το Beyond Corp, το οποίο προσφέρει ένα νέο μοντέλο για ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση στις εταιρικές πληροφορίες σας. Συνεισφέραμε επίσης στη θέσπιση προτύπων για ισχυρότερο έλεγχο ταυτότητας, μέσω της ανάπτυξης κλειδιών ασφαλείας σε συνεργασία με τη FIDO Alliance.

 • Έρευνα ευπαθειών

  Διεξάγουμε έρευνα για να εντοπίσουμε ευπάθειες σε όλο τον κλάδο, ειδοποιούμε την κοινότητα και όπου είναι δυνατόν, παρέχουμε λύσεις. Δημιουργήσαμε το Project Zero, μια ομάδα ειδικών ασφάλειας του διαδικτύου, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με την αντιμετώπιση ευπαθειών σε κρίσιμο λογισμικό που υποστηρίζει το διαδίκτυο. Επίσης, το πρόγραμμα Vulnerability Rewards Program ενθαρρύνει τους εξωτερικούς ερευνητές να εντοπίζουν και να μας ενημερώνουν για τυχόν σφάλματα στον κώδικά μας.

 • Project Shield

  Το Project Shield συμβάλλει στην προστασία της ελεύθερης έκφρασης σε ιστότοπους ειδήσεων, οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων και παρακολούθησης εκλογών, αποκλείοντας τις επιθέσεις DDoS που προσπαθούν να τους θέσουν εκτός σύνδεσης. Βασισμένο στην υποδομή της Google, το Project Shield χρησιμοποιεί ένα πολυεπίπεδο σύστημα άμυνας. Βάσει αυτού συλλέγουμε τα μεταδεδομένα επισκεψιμότητας, το αποθηκευμένο περιεχόμενο στην κρυφή μνήμη και τα δεδομένα διαμόρφωσης ιστοτόπων, για να φιλτράρουμε την επιβλαβή επισκεψιμότητα που επιχειρεί να κατακλύσει έναν ιστότοπο. Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για όσο διάστημα διαθέτετε λογαριασμό στο Project Shield, ενώ μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Project Shield ανά πάσα στιγμή. Συλλέγουμε επίσης ιστολόγια για ιστοτόπους μέσω του Shield, για να βελτιώσουμε την άμυνα για όλους. Το Project Shield είναι πιστοποιημένο από την Ασπίδα προστασίας προσωπικών δεδομένων.