Tag kontrollen

Du har kontrol over at administrere dine personlige oplysninger.

Vi bruger data til at gøre vores tjenester mest muligt brugbare, men du bestemmer, hvilke typer data vi indsamler og bruger. Vi har udviklet Min konto for at give dig hurtig adgang til værktøjer, som er nemme at bruge, og som hjælper dig med at administrere dine personlige oplysninger og din sikkerhed. Du bestemmer, hvordan dine data kan gøre Google-tjenester mere brugbare for dig, ved at gennemgå følgende indstillinger.

Gå til Min konto

Administrer dine indstillinger for privatliv med Privatlivstjek

På bare få minutter kan du administrere, hvilke typer data Google indsamler, opdatere, hvilke oplysninger du deler med venner eller gør offentligt tilgængelige, og justere de typer annoncer, du gerne vil have Google til at vise dig. Du kan ændre disse indstillinger, så ofte du vil.

Tag et Privatlivstjek

Beskyt din konto med Sikkerhedstjek

Det første, du kan gøre for at beskytte din Google-konto, er at udføre et sikkerhedstjek. Vi har designet det for at hjælpe dig med at bekræfte, at dine oplysninger om gendannelse er opdaterede, og at de websites, apps og enheder, der er knyttet til din konto, er dem, du stadig bruger og har tillid til. Hvis noget ser mistænkeligt ud, kan du ændre dine indstillinger eller din adgangskode med det samme. Sikkerhedstjekket tager kun få minutter, og du kan tage det så ofte, du vil.

Tag et sikkerhedstjek

Bestem, hvilke data der er knyttet til din konto

Med bl.a. bedre valgmuligheder for pendling i Maps og hurtigere resultater i Søgning kan de data, vi gemmer på din konto, gøre Googles tjenester meget mere nyttige for dig. Brug Administration af aktivitet til at bestemme, hvad der skal knyttes til din konto, og til at sætte indsamlingen af specifikke typer data på pause – som f.eks. dine søgninger og din browseraktivitet, de steder, du opholder dig, og oplysninger fra dine enheder.

Gå til Administration af aktivitet

Kontrollér, hvilke annoncer der skal vises, via dine præferencer

I dine Annonceindstillinger kan du kontrollere, hvilke annoncer der skal vises, ud fra hvilke emner du er interesseret i. Hvis du f.eks. bruger indstillingerne for Tilpassede annoncer til at fortælle Google, at du kan lide popmusik, får du muligvis vist annoncer for kommende udgivelser og koncerter i nærheden, når du er logget ind på YouTube.

Hvis du slår Tilpassede annoncer fra, mens du er logget ind, stopper vi med at vise dig annoncer, som er baseret på dine interesser, i alle Googles tjenester samt på alle websites og i alle apps, der samarbejder med os. Hvis du er logget ud, og du slår Tilpassede annoncer fra, påvirker det kun de Google-tjenester, hvor annoncerne vises.

Gå til Annonceindstillinger

Se, hvilke data der er på din konto, under Min aktivitet

Min aktivitet er det centrale sted, hvor du kan finde ting, du har søgt efter, fået vist og set via vores tjenester. Du kan bruge vores værktøjer til at søge efter emne, dato og produkt, så det er lettere for dig at huske din tidligere onlineaktivitet. Du kan permanent slette bestemte aktiviteter eller endda hele emner, som ikke skal knyttes til din konto.

Gå til Min aktivitet

Gennemgå dine grundlæggende kontooplysninger

Kontrollér, hvilke personlige oplysninger der skal deles med Google-tjenester – som f.eks. navn, e-mailadresse og telefonnummer.

Gennemgå dine personlige oplysninger

Tag dit indhold med overalt med Download dine data

Dine billeder. Dine e-mails. Dine kontaktpersoner. Selv dine bogmærker. Du kontrollerer det indhold, der er gemt på din Google-konto. Derfor har vi skabt Download dine data, så du kan lave en kopi, sikkerhedskopiere dem eller endda flytte dem til en anden tjeneste.

Gå til Download dine data