Større internetsikkerhed

Vi hjælper med at gøre internettet mere sikkert for alle.

Vi har en lang tradition for at udvikle sikkerhedsteknologi, der gavner ikke blot vores egne brugere, men onlineverdenen som helhed. Når vi udvikler teknologi til at beskytte vores tjenester, finder vi muligheder for at dele det, så det gavner alle. I takt med at trusler ændrer sig over tid, baner vores fleksible, fremadrettede foranstaltninger desuden også vejen for, at andre virksomheder kan følge trop.

Beskyttet browsing beskytter mere end blot Chrome-brugere

Vi udviklede oprindeligt vores Beskyttet browsing-teknologi med henblik på at beskytte Chrome-brugere mod malware og forsøg på phishing ved at advare dem, når de forsøgte at besøge farlige websites. For at gøre internettet mere sikkert for alle gjorde vi det gratis for virksomheder at bruge denne teknologi i deres browsere, herunder Apple Safari og Mozilla Firefox. I dag er halvdelen af verdens onlinebefolkning beskyttet af Beskyttet browsing.

Vi advarer også ejere af websites, når deres websites har sikkerhedshuller, og vi tilbyder dem gratis værktøjer, som kan hjælpe dem med hurtigt at løse problemet. Ved fortsat at dele ny sikkerhedsteknologi i takt med at den udvikles, hjælper vi med at opbygge et internet, som er mere sikkert for alle.

Vi bruger HTTPS for at beskytte dig, når du bruger internettet

Når du opretter forbindelse til vores tjenester via HTTPS-kryptering, beskyttes du mod nysgerrige øjne og ondsindede hackere, så du er sikker på kun at få det, du leder efter, og komme derhen, du vil. For at motivere websites til at anvende denne ekstra sikkerhed har vi gjort HTTPS-kryptering til et af de signaler, som Google Søgning-algoritmen anvender til at rangere websites i vores søgeresultater.

Vi tildeler sikkerhedsbelønninger for at afsløre sårbarheder

Hos Google opretter vi programmer med sikkerhedsbelønninger, som betaler uafhængige forskere for at finde sårbarheder i vores tjenester og foretage sikkerhedsrettelser. Hvert år udlodder vi millioner af dollars i forskningsbevillinger og fejldusører. Vi bruger i øjeblikket programmer med sikkerhedsbelønninger til flere Google-produkter, bl.a. Chrome og Android.

Vi stiller vores sikkerhedsværktøjer til rådighed for udviklere

Vi deler vores sikkerhedsteknologi, når vi mener, at det kan skabe værdi for andre. Vi stiller f.eks. vores Google Cloud Security Scanner gratis til rådighed for udviklere, så de kan scanne og analysere deres webapplikationer for sikkerhedshuller i App Engine.

Vi deler data om vores fremgangsmåder for at fremme et mere sikkert internet

Siden 2010 har Google udgivet Gennemsigtighed, som omfatter statistikker om ting såsom fjernelse af ophavsretsligt beskyttet indhold, anmodninger fra offentlige myndigheder om brugerdata og sikkerhedsmæssige initiativer som f.eks. Beskyttet browsing. Vi deler også data om branchens indførelse af kryptering på websites og i e-mail. Dette gør vi ikke blot for at dele vores fremskridt med vores brugere, men for at tilskynde andre til at indføre strengere sikkerhedsstandarder for at skabe et mere sikkert internet for alle.